New Profesional Consult 930 x 122

carnaval

PROZĂ, SLUJBĂ, PICTURĂ ȘI CARNAVAL, AZI DE ZILELE PITEȘTIULUI

După ce ieri lângă statuia lui Mircea cel Bătrân a fost îngropată capsula cu cârnați, astăzi continuă evenimentele dedicate Zilelor Piteștiului.

Citiți și: Pitești: Transformarea mult așteptată! S-a anunțat când va fi gata

Programul zilei va debuta la Primărie la ora 10 cu premierea unităților de învățământ care au participat la Simfonia Lalelelor. Tot la Primărie, cu începere de la ora 11:30, va avea loc lansarea volumului de proză „Mireasa neagră”, a lui Marin Ioniță. La ora 13 va debuta tradiționala slujbă religioasă închinată sfinților împărați Constantin și Elena, patronii spirituali ai orașului. Slujba se va desfășura în Piața Primăriei. La ora 16 la Casa Cărții este programat vernisajul expoziției de pictură „Amintiri în culori”.

Ziua se va încheia în Piața „Vasile Milea” cu un spectacol de muzică intitulat „Carnavalul tinereții”. Spectacolul va începe la ora 17.

Citiți și: Pregătiri intense pentru Zilele Piteștiului

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90