Donaris 930 x 122

Nicolae Ciucă

Premierul Ciucă promite ajutor Uzinei Dacia

Update, ora 12.28: După întâlnirea pe care a avut-o cu conducerea Uzinei Dacia Mioveni, premierul României a făcut și declarații de presă.

Citiți și: Cine ar putea conduce Capitala? Detalii despre piteșteanul surpriză

Acesta a susținut că uzina de la Mioveni are viitor.

În primul rând dați-mi voie să le mulțumesc tuturor celor care își desfășoară activitatea în această uzină, o uzină cu tradiție, cu istorie, o uzină care și-a început activitatea în urmă cu 54 de ani, a făcut istorie și iată că astăzi putem să declarăm cu optimism că are și viitor, pentru că din proiectele pe care le-am discutat astăzi rezultă foarte clar că la Uzinele Dacia Pitești sunt proiecte noi, există o perspectivă în tot ceea ce înseamnă desfășurarea activității pe următorii 10 ani și dincolo de acest termen. (…)

Citiți și: Video. Marcel Ciolacu, declarații de ultim moment la Uzina Dacia Mioveni

”Industria românească are consistență și are viitor.

În al doilea rând menționez că am dorit să vin la Pitești, la Uzinele Dacia, pentru că este un mare consumator de energie. Ieri am aprobat în Guvern schema de un miliard cinci sute de milioane pentru sprijinul marilor consumatori și am vrut să am certitudine că toate aceste elemente de coordonare sunt funcționale și se aplică în realitate și reușim să punem la olaltă eforturile pe care conducerea uzinei le face, astfel încât să putem să ne adaptăm la această perioadă de criză energetică. (…) Industria românească are consistență și are viitor.

Știrea inițială, ora 07.53 – Vizită importantă la Uzina Dacia

Astăzi, 13 octombrie, începând cu ora 09.00, premierul României, Nicolae Ciucă va face o vizită în județul Argeș, la Platforma Industrială Dacia Mioveni.

Potrivit agendei publice a acestuia, va avea loc și o întâlnire de lucru cu managementul companiei.

La finalul vizitei, în jurul orei 11:30, premierul Nicolae-Ionel Ciucă va susține declarații de presă.

Declarațiile vor fi transmise live pe conturile de Facebook și YouTube ale Guvernului și pe canalul de distribuție al Palatului Victoria.

Sursă foto Nicolae Ciucă: digi24.ro

Sursă foto principal/video: Facebook Guvernul României

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • Jean spune:

    Toți prim-ministrii României bifează vizite la Dacia,fac promisiuni de autostrăzi și drumuri expres ,( ca să puncteze la imaginea personală sau a partidului ) dar de pus în aplicare greu, greu de tot !!!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90