SMART KIDS 930X122

invatatori

PREMIUL MENTOR PENTRU EXCELENȚĂ. NOMINALIZEAZĂ UN DASCĂL DEVOTAT!

V-o mai amintiți  Elena Stoica, profesoara micilor pictori dela Corbeni – Argeș?  Este unul dintre cei 100 de dascăli premiați în decursul a 10 ani cu Premiul Mentor pentru excelență în educație. Poți face și tu o nominalizare!

Citiți și: Zi liberă pentru profesori și elevi, în mijlocul săptămânii!

„Premiem anual zece profesori și antrenori, mentori, care au avut un rol important în viața discipolilor, care au descoperit tineri talentați, care au contribuit la punerea în valoare a talentelor.
Premiul constă dintr-un trofeu realizat de apreciatul artist Ioan Nemțoi și o sumă în valoare de 8.000 de lei.
Nominalizările se pot depune online până la sfârșitul anului.
Detalii pe https://pentrucomunitate.ro/ro/mentor

Prin acest program dorim să atragem atenția opiniei publice asupra acelor profesori, educatori, antrenori, mentori care au descoperit și au lansat tinere talente, care le-au sprijinit din umbră primii pași, al căror devotament și entuziasm au contribuit esențial la dezvoltarea, punerea în valoare a talentelor lor.

Citiți și: Un an de vacanță pentru profesori! Postul e garantat la întoarcere!

Îi căutăm pe acei profesori, antrenori, mentori care au reușit și reușesc să stimuleze copii talentați, care îi pregătesc pentru a face față competițiilor, care caută în permanență posibilitățile lor de dezvoltare. Îi căutăm pe acei profesori, antrenori, mentori a căror excelență educativă a condus generații întregi spre succes, a căror activitate însă a rămas în umbră, fără recompense morale sau materiale. Dacă îi cunoașteți, nominalizați-i la Premiul Mentor pentru excelență în educație”, precizează Fundația Pentru Comunitate, inițiatoarea proiectului.


555×222  MAIA

Comentarii

Donaris 570×90