NOR CURIER 930X122

instruire

PREOȚII DIN ARGEȘ, INSTRUIȚI DE POMPIERI

Preoții din Argeș, instruiți de pompieri. Ieri a avut loc instruirea anuală în domeniul situațiilor de urgență a personalului clerical cu funcții de conducere din bisericile și mănăstirile din județul Argeș.

Citiți și: Avertisment clar: Aveți grijă, luați amendă!

Activitatea s-a desfășurat la Centrul Eparhial din Curtea de Argeș și a fost susținută de specialiști ai Inspecției de Prevenire și Serviciului Pregătire pentru Intervenție și Reziliența Comunităților.

Informația ne este furnizată de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Citiți și: Rupt de beat, a intrat într-un cap de pod și s-a răsturnat cu mașina!

Printre altele, s-a discutat despre avizarea-autorizarea obiectivelor de cult, pregătirea personalului în domeniul situațiilor de urgență, în special prin exerciții, și despre reguli și măsuri de prevenire a incendiilor în biserici având în vedere că urmează perioada sărbătorilor pascale.

Potrivit sursei citate, în perioada premergătoare şi pe timpul sărbătorilor pascale, ISU Argeș va organiza în lăcașurile de cult acțiuni de prevenire.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90