930×122 CAPRA 5

crimă Bascov

Prima declarație făcută de medicul care și-a găsit familia măcelărită de propriul cumnat

Bărbatul din Bascov care și-a găsit familia măcelărită a făcut prima declarație după crima care a îngrozit România.

Citiți și: Criminalul a plecat din arestul Poliției Argeș. Unde se află acum

Întregul subiect, AICI – Argeș: Șocant! A omorât cinci oameni, printre care și un copil 

Acesta, medic la Spitalul Militar Pitești, a fost cel care și-a găsit soția, fiica de 5 ani, socrii și cumnatul fără suflare în case. Aceștia au fost omorâți cu sânge rece de celălalt cumnat al bărbatului, fratele soției, cunoscut cu afecțiuni psihice.

Medicul a fost și cel care a anunțat autoritățile despre masacru.

Contactat de Observator, acesta a mărturisit că nu poate descrie ceea ce simte şi trăieşte acum.

„Nu am starea necesară să vorbesc. Nu am cuvinte să descriu starea în care mă aflu în momentul de faţă. Nu am starea necesară, vă rog să mă înţelegeţi”, a declarat bărbatul pentru sursa citată.

Vă reamintim că, în cursul zilei de ieri – 10 august, criminalul a fost arestat pentru 30 de zile. Potrivit Observator, acesta a recunoscut în faţa instanţei că nu va face recurs pentru că „Nu am unde să mă duc!”

Crima ar fi una cu premeditare, plănuită în detaliu, spun anchetatorii. Mai mult decât atât, întregul scenariu al crimei ar fi fost trecut într-un jurnal. Subiectul pe larg, AICI: Ce motive a avut criminalul și de când plănuia să își ucidă familia

Unul dintre motivele din spatele masacrului ar fi fost legat de anumite neînțelegi în familie. Subiectul pe larg, AICI – Argeș: Halucinant! Ce i-a spus criminalul unei vecine după ce și-a omorât familia.

De asemenea, și medicul la care era în grijă bărbatul, care și-a omorât familia cu mai multe pietre și un ciocan, a făcut declarații cu privire la comportamentul acestuia de când îl are ca pacient. Subiectul pe larg, AICI: Medicul criminalului este uluit: „Nimeni nu mi-a zis nimic”

 

SMART KIDS 555×222

Comentarii

570×90 MAIA