930×122 CAPRA 5

budeasa

Prima zi de școală cu emoții la Budeasa. Primarul Mihai Rachieru le-a urat succes și note bune micuților

Astăzi, 5 septembrie, a fost o zi cu emoții pentru milioane de elevi din întreaga țară. În fiecare unitate de învățământ s-a organizat festivități care să marcheze începutul noului an școlar, 2022-2023.

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

Și în comuna Budeasa din Argeș, prima zi de școală a fost întâmpinată cu emoții și mult entuziasm.

Citiți și: Argeș: Rămâi fără glas! Gestul neașteptat al unor angajați Lidl din București

Dis de dimineață, zeci de elevi, îmbrăcați frumos, cu ghiozdanele în spate și cu buchete de flori în mână, s-au strâns în curtea unităților de învățământ pentru a marca începutul unui nou ciclu.

La festivitatea de deschidere a noului an școlar a participat, alături de părinți și dascăli, și primarul comunei, Mihai Rachieru.

Acesta le-a urat succes micuților și le-a promis că la sfârșitul anului școlar, cei mai buni elevi vor fi premiați pentru rezultatele obținute la învățătură.

Mesajul transmis de primarul Mihai Rachieru cu ocazia noului an școlar:

Așa cum știți, educația a constituit mereu o prioritate pentru mine și vreau să vă asigur că m-am implicat fără rezerve în susținerea învățământului și calitatea acestuia.

Împreună cu cadrele didactice și conducerea școlii am depus toate eforturile, pentru ca toți copiii să beneficieze de condiții optime de studiu și să facem fiecare clasă să fie mai primitoare pentru voi.

Stimați profesori, învățători și educatori, raportându-mă la rezultatele deosebite obținute de copiii noștri în ultimii ani, vă felicit și sunt încrezător că și anul acesta vom reuși să păstram la același nivel calitatea învățământului.

Dragii mei elevi! Pentru că nu sunt doar primar, sunt și tată, vă spun un singur lucru: Vă iubim enorm și ne dorim, cu toții, tot ceea ce este mai bun pentru voi! Vă urez tuturor sănătate, mult succes și sper să aveți rezultate foarte bune! Vom face tot posibilul ca la anul, la sfârșitul anului școlar, cei mai buni să fie premiați cu premii surpriză!

Dragi părinți, implicarea dumneavoastră în activitatea educațională contribuie la realizarea unui adevărat parteneriat din care are de câștigat toată societatea. Vă îndemnăm să răspundeți chemărilor școlii, pentru că doar printr-un parteneriat activ între toți beneficiarii procesului educațional putem promova performanța și eficiența în educație.

Vă mulțumesc tuturor, părinți și cadre didactice, pentru ceea ce faceți pentru copiii noștri.”

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90