NOR CURIER 930X122

muzica

PRIMĂRIA UMBLĂ LA PUŞCULIŢĂ PENTRU UN SPECTACOL DE ZILE MARI

În perioada 18-21 mai în Piteşti se vor desfășura majoritatea manifestărilor dedicate Zilelor Municipiului, prilejuite de împlinirea a 626 de ani de la prima atestare documentară a localităţii.

Citiți și: Pitești. Se dau bani de la Primărie! Cine beneficiază

Unul dintre cele mai aşteptate momente este spectacolul de muzică şi lumini care va avea loc în Piaţa Primăriei. În acest sens Primăria intenţionează să achiziţioneze servicii artistice în cadrul cărora „prestatorul trebuie să asigure, pentru data de 18 mai, următoarele: scenă, instalaţii de sunet, lumină, efecte şi formaţie/formaţii care să susţină recitaluri live cu o durată de minimum 45 de minute fiecare”.

Preţul ofertat pentru serviciile artistice va fi exprimat în lei, fără TVA. Operatorii economici interesaţi pot depune oferte până pe 13 mai. Săptămâna viitoare vor fi făcute cunoscute şi formaţiile care vor susţine cu această ocazie recitaluri în Piteşti.

Citiți și: Eveniment de excepție în Pitești! Mai marii județului își licitează bunurile de valoare

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3