Donaris 930 x 122

autobuze

EXCLUSIV! PITEȘTENII VOR CIRCULA CU AUTOBUZE POLONEZE

Transportul public local de călători din Piteşti se desfăşoară normal, în ciuda anchetei DNA privind asocierea Publitrans-CNCD-Girexim. Autobuzele asociaţilor privați CNCD şi Girexim – câte 40 de fiecare – au ajuns în exploatarea directă a Publitransului. Tot societatea subordonată municipalității asigură şi plata salariilor şoferilor şi ale controlorilor care au fost detaşaţi de la firmele respective la Publitrans.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

Pe de altă parte, vă reamintim, Publitrans a luat un credit de circa 13.000.000 de euro de la Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare pentru cumpărarea de autobuze noi, cu care să fie dotat parcul auto propriu. Licitaţia a fost câştigată de firma poloneză Solaris, aceasta avansând şi un grafic de livrare a autobuzelor către societatea piteşteană de transport. Graficul prevede livrarea noilor autobuze în tranşe egale.

Cel mai probabil, primele autobuze vor ajunge în Piteşti în luna martie, iar ultimele, maxim pe data de 24 mai. În total este vorba de 70 de autobuze noi, care vor intra în circulaţie pe străzile din Pitești în cursul lunii iunie.

Citiți și: E oficial! Autobuze Publitrans la Argeș Mall

Autobuze Solaris din Polonia a cumpărat recent și Primăria Craiova (vezi foto: lupamea.ro) .

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Cosmin spune:

    Macar de ar pune si ei compostoare noi cum au in Brasov,Bucuresti cu laser sa nu mai ia tot pe cel ce cumpara bilet si compostorul are un dinte lipsa sau tocit….

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90