New Profesional Consult 930 x 122

dn 7

Probleme serioase, astăzi, pentru șoferii care ajung pe acest drum

Probleme serioase, astăzi, pentru șoferii care ajung pe acest drum

Citiți și: Anchetă explozivă: Răzbunare terminată la Poliție! Tineri cercetați pentru infracțiuni în serie

Până la ora 18, se lucrează pe DN 7.

Traficul va fi dirijat, anunță Poliția Română.

Citiți și: Ce s-a întâmplat cu fetița de 9 ani dispărută după ce a fost lăsată de mamă lângă o căruță

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că astăzi, în intervalul orar 08.00 – 18.00, circulația se va desfășura dirijat, alternativ, pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu.

Între kilometrii 213 – 214, în afara localității Călinești (Vâlcea) se efectuează lucrări de frezare a covorului asfaltic.”, precizează sursa citată.

Lucrări vor fi și pe DN 7A.

Probleme serioase, astăzi, pentru șoferii care ajung pe acest drum

Pe DN 7A, între kilometrii 52 – 53, respectiv 68 – 69, în extravilanul localității Voineasa se lucrează la tăierea arborilor periculoși pentru siguranța circulației, între orele 08.00 – 18.00, circulația fiind închisă în reprize de 20 minute.

Tot pe DN 7A, între kilometrii 43 – 44, pe raza localității Voineasa, se efectuează lucrări de decolmatare șanțuri, până la ora 16.00, traficul desfășurându-se dirijat.”, mai anunță sursa citată.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să circule cu viteză redusă în aceste zone cu lucrări.

Să respecte indicațiile piloților de circulație, evitând efectuarea manevrelor periculoase, de depășire a coloanelor de autovehicule!

Foto: Descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3