New Profesional Consult 930 x 122

case de pariuri

PROIECT AMBIȚIOS ÎN PITEȘTI: MUTAȚI SĂLILE DE JOCURI ȘI CASELE DE PARIURI!

Proiect ambițios în Pitești: Mutați sălile de jocuri și casele de pariuri! Mâine, 22 martie 2019, de la ora 18:30, în sala Multimedia a Filarmonicii Pitești va avea loc dezbaterea publică ”Jocurile de noroc – dependență/soluții”. Evenimentul este organizat de asociația civică #activAG.

Citiți și: ,,Măcel” în Pitești. Ce au găsit polițiștii întrece orice imaginație!

Asociația propune mutarea sălilor de jocuri de noroc și a caselor de pariuri în afara zonelor rezidențiale ale municipiului Pitești.

”Scopul proiectului nu este de a lovi în operatorii de jocuri de noroc (chiar dacă lângă toate sălile de jocuri de noroc există un bancomat sau o casă de amanet, pentru ca jucătorii să poată pune mâna rapid pe o nouă sumă de bani în cazul în care au pierdut tot ce aveau la ei), ci de a apăra consumatorii și victimele colaterale ale acestora (familie, prieteni, angajatori, terțe persoane)”, susține asociația.

Citiți și: Vine APOCALIPSA pentru jucătorii de păcănele! „Dispar!”

Obiective, potrivit asociației: 

-îmbunătățirea vieții sociale în zonele rezidențiale;

-prevenirea dependenței de jocurile de noroc;

-diminuarea efectelor dependenței de jocurile de noroc.

Măsuri propuse de asociație: 

-mutarea activităților de jocuri de noroc și ale caselor de pariuri în afara zonelor rezidențiale;

-campanie de prevenire a dependenței de jocurile de noroc;

-consiliere gratuită pentru dependenții de jocuri de noroc.

La dezbatere vor participa și Liviu Stancu și Anin Bucurel, reprezentanți ai PRO România Argeș, filială condusă de Bogdan Ivan. Evenimentul este susținut de consilierul municipal Narcis Sofianu.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90