New Profesional Consult 930 x 122

amenzi

RADARE ÎN CASCADĂ! A PLOUAT CU AMENZI!

În perioada 8 – 9 iulie, peste 150 de poliţişti din structurilor rutiere, de ordine publică şi de poliţie transporturi din judeţul Argeş au acţionat pentru prevenirea accidentelor de circulaţie.

Citiți și: A „plouat” cu amenzi! Patroni argeșeni care au vrut să „fenteze” legea

Prioritatea poliţiştilor a fost depistarea conducătorilor auto care circulă cu viteză peste limita legală admisă. La depistarea conducătorilor auto care încalcă prevederile legale poliţiştii au folosit 11 aparate de măsurare a vitezei.

Pentru abaterile constatate în trafic, poliţiştii au aplicat 614 sancţiuni contravenţionale în valoare de 168.440 de lei.

Citiți și: Zi neagră pentru șoferi. Aproape 40 de filtre ale Poliției

Dintre acestea, 163 au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză şi 10 pentru neacordarea de prioritate de trecere pietonilor angajaţi regulamentar în traversarea străzii.

Totodată, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 34 de permise de conducere, dintre care 20 pentru viteză şi 2 pentru conducerea autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice.

Tot în aceeaşi perioadă, poliţiştii au constatat 4 infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90