New Profesional Consult 930 x 122

drogat

Răsturnare de situație în cazul polițistului din Argeș prins drogat pe motocicletă!

Răsturnare de situație în cazul polițistului din Argeș prins drogat pe motocicletă!

Citiți și: Șocant! Polițist lovit cu un topor în cap de către un scandalagiu

Se schimbă total situația, dar și încadrarea dosarului polițistului din Argeș depistat recent în Vaslui drogat pe motocicletă.

Detalii, AICI 

Citiți și: Argeș. Teribilism la cote maxime! Puștan, pericol public pe un drum important din județ

În urma expertizării probelor biologice prelevate de la conducătorul de 22 de ani din municipiul Pitești, Institutul de Medicină Legală Iași a concluzionat că acestea nu conțin substanțe psihoactive.

Răsturnare de situație în cazul polițistului din Argeș prins drogat pe motocicletă!

La data 18 septembrie 2023, ora 13.35, în comuna Ștefan cel Mare, județul Vaslui, în cadrul unei acțiuni pe linia depistării conducătorilor de autovehicule care conduc în timp ce se află sub influența substanțelor psihoactive, polițiștii Serviciului Rutier Vaslui au depistat un conducător de motocicletă, înmatriculată provizoriu în municipiul București, care circula pe drumul national 15D.

În urma testării cu aparatul drugtest, a fost înregistrat rezultat pozitiv la două substanțe psihoactive.

Ulterior, conducătorul de motocicletă a fost condus la Serviciul Județean de Medicină Legală, în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea prezenței în organism a substanțelor psihoactive.

Detalii, AICI – Răsturnare de situație. Polițistul drogat pe motocicletă, nu era drogat! Precizări de la Poliția Vaslui

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Donaris 570×90