NOR CURIER 930X122

pădurea trivale

RĂTĂCIT ÎN PĂDUREA TRIVALE

Rătăcit în pădurea Trivale. Un bărbat cu probleme medicale a fost găsit azi dimineață în pădurea Trivale, în zona dinspre Grădina Zoologică.

Citiți și: S-a întâmplat în Parcul Trivale! Tânăr dubios descoperit cu potențiale substanțe ilegale

Alertate la 112 de o persoană care l-a văzut culcat la pământ, autoritățile au trimis la fața locului un echipaj cu ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

Bărbatul, în vârstă de 35 de ani potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, era conștient, dar confuz și cu atac de panică. Echipajul SMURD i-a acordat primul ajutor, iar ulterior l-a transportat la spital.

Citiți și: Accident frontal grav, lângă Pitești, acum! Intervenție de urgență!

Chestionat de ePitești în legătură cu acest subiect, Biroul de presă al Poliției Argeș precizează că nu deține informații despre circumstanțele în care bărbatul a ajuns să se rătăcească, iar ISU nu știe dacă victima are sau nu probleme de ordin psihic.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90