NOR CURIER 930X122

amenzi

RAZIE ÎN ARGEȘ. AMENZI USTURĂTOARE

Razie în Argeș. Amenzi usturătoare. Polițiști ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeş au desfăşurat la sfârșitul acestei săptămâni o acţiune în orașul Costeşti pentru verificarea agenţilor economici care comercializează materiale de construcţii.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Au fost controlate șapte societăți comerciale (depozite de materiale de construcții), fiind date trei amenzi în valoare totală de 20.000 de lei. Amenzile au fost aplicate pentru că societățile nu eliberau bonuri fiscale. A fost confiscată și suma de 508 lei, precizează Poliția Argeș.

Pe de altă parte, tot la sfârșitul acestei săptămâni, poliţiştii din Poiana Lacului și polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeş au făcut un control la o societate comercială din comuna Poiana Lacului. În urma controlului, poliţiştii au constatat că societatea a comercializat legume şi fructe fără a elibera bonuri fiscale.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Administratorul societăţii a primit o amendă de 10.000 de lei. De asemenea, a fost confiscată suma de 462 de lei. (Foto: descriptiv)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3