930 x122 grota rece

amenzi

RAZIE LA VIDRARU

Razie la Vidraru. Polițiștii Serviciului de Ordine Publică, ai Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice și ai Serviciului Poliție Transporturi Argeș au desfășurat ieri o acțiune în zona lacului de acumulare Vidraru pentru depistarea celor care încalcă legea în domeniul comerțului și al pescuitului sportiv.

Citiți și: Descoperă numărul punctelor de penalizare rutieră acumulate

Biroul de Presă al Poliției argeșene ne-a informat cu puțin timp în urmă că au fost amendate patru persoane fizice și o persoană juridică, amenzile însumând 5.700 de lei.

La un magazin la care se vindeau suveniruri polițiștii au găsit suma de 160 de lei care nu a putut fi justificată cu aparatura de marcat fiscală.

Citiți și: ISU Argeș, sancțiuni dure: ,,Arși” la buzunare cu peste 60.000 €

Societatea comercială care are în proprietate magazinul a fost amendată cu 3.000 de lei, iar suma de bani deținută ilicit, confiscată.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3