EcoMoto 930×122

autostrada A1 București – Pitești

Restricții de trafic pe autostrada A1 București-Pitești

Sunt restricții de circulație astăzi pe autostrada A1 București-Pitești, atât pe sensul către Pitești, cât și pe sensul către București. Restricțiile se datorează faptului că au loc lucrări de reparații asfaltice și lucrări de montare a panourilor fonoabsorbante.

Citiți și: Restricții pentru șoferi! Circulație închisă în reprize de câte 20 de minute

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că astăzi, 21 martie, au loc lucrări de montare a panourilor fonoabsorbante pe autostrada A1 București-Pitești, fiind restricționată prima bandă atât pe sensul către Pitești, la kilometrul 105, până la ora 17:00, cât și pe sensul către București, la kilometrul 69, până la ora 14:00.

Tot pe autostrada A1 București-Pitești, pe sensul către Capitală, au loc astăzi, în intervalul orar 09:00 – 16:00, pe tronsonul kilometric 109+900 de metri – 102,  lucrări de reparații asfaltice, astfel că va fi restricționată banda nr. 1.”

Citiți și: Chin pentru șoferi! Se lucrează pentru Autostradă. Este haos pe drum

Foto principal: descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3