930X122 MAIA

hoti

REVOLTĂTOR! HOȚII ÎȘI FAC DE CAP ÎN PITEȘTI

Revoltător! Hoții își fac de cap în Pitești. Un piteștean care domiviliază în cartierul Prundu a avut ieri dimineață, în jurul orei 7, surpriza neplăcută de a-și găsi, în parcarea blocului în care locuiește, mașina vandalizată.

Citiți și: Ai fost implicat într-un accident? Ce trebuie să faci

Potrivit informațiilor și fotografiilor pe care piteșteanul ni le-a furnizat, indivizi (încă necunoscuți!) au spart unul dintre geamurile autoturismului și au furat sistemul de navigație (click pe imagini pentru mărire):

”Mai sunt încă trei mașini, dacă nu mă înșel, unul dintre șoferi avea chiar telefonul în mașină, însă au furat doar sistemul de navigație, s-au axat numai pe așa ceva. Toate autoturismele sunt Volkswagen.

Citiți și: Adolescent atacat în magazin! A intervenit Poliția

Am fost la secție, însă nu a trebuit să depun plângere, fiindcă, fiind vorba despre mai multe mașini implicate, s-au autosesizat ei (n.r. – Poliția)  pentru furt calificat.”, ne declară piteșteanul (click pe imagini pentru mărire):

”Speranțe prea mari nu am, pentru că am mai discutat cu un vecin care a pățit același lucru acum un an și jumătate și nicio rezolvare. Nu cred că vor fi prinși hoții… Dacă vecinul de pe cealaltă scară nu a rezolvat nimic, eu la ce să mă aștept? Măcar să fie prinși…”, afirmă piteșteanul. (Foto principal: descriptiv)

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3