Donaris 930 x 122

hoti

REVOLTĂTOR! HOȚII ÎȘI FAC DE CAP ÎN PITEȘTI

Revoltător! Hoții își fac de cap în Pitești. Un piteștean care domiviliază în cartierul Prundu a avut ieri dimineață, în jurul orei 7, surpriza neplăcută de a-și găsi, în parcarea blocului în care locuiește, mașina vandalizată.

Citiți și: Poliţia va putea intra în casele oamenilor fără mandat, ca să caute o persoană dispărută

Potrivit informațiilor și fotografiilor pe care piteșteanul ni le-a furnizat, indivizi (încă necunoscuți!) au spart unul dintre geamurile autoturismului și au furat sistemul de navigație (click pe imagini pentru mărire):

”Mai sunt încă trei mașini, dacă nu mă înșel, unul dintre șoferi avea chiar telefonul în mașină, însă au furat doar sistemul de navigație, s-au axat numai pe așa ceva. Toate autoturismele sunt Volkswagen.

Citiți și: Poliția Română își cumpără mașini puternice

Am fost la secție, însă nu a trebuit să depun plângere, fiindcă, fiind vorba despre mai multe mașini implicate, s-au autosesizat ei (n.r. – Poliția)  pentru furt calificat.”, ne declară piteșteanul (click pe imagini pentru mărire):

”Speranțe prea mari nu am, pentru că am mai discutat cu un vecin care a pățit același lucru acum un an și jumătate și nicio rezolvare. Nu cred că vor fi prinși hoții… Dacă vecinul de pe cealaltă scară nu a rezolvat nimic, eu la ce să mă aștept? Măcar să fie prinși…”, afirmă piteșteanul. (Foto principal: descriptiv)

211029-Bannere_web_voucher_200lei_650x200px

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441