930×122 CAPRA 5

orange

RISCĂ ANI DE PUȘCĂRIE DUPĂ O „VIZITĂ” LA ORANGE SHOP-UL DE PE VICTORIEI

Poliţiştii Secţiei 1 din Piteşti au finalizat ancheta în dosarul penal de tentativă de înșelăciune și uz de fals pe numele unui bărbat de 28 de ani din municipiul Onești, din județul Bacău.

Citiți și: VIDEO: CUM A FOST PRINSĂ HOAŢA DE LA ORANGE SHOP PITEŞTI

La începutul lunii trecute, bărbatul ar fi încercat să cumpere din Orange shop-ul de pe strada Victoriei din fața Curții de Apel din centrul Piteștiului două telefoane de ultimă generație în baza unui act de identitate care nu îi aparținea. La momentul respectiv, angajații magazinului au chemat Poliția.

Ajunși la fața locului și după administrarea probatoriului, polițiștii Secției 1 au stabilit că individul ar fi încercat să-l inducă în eroare pe unul dintre reprezentanții companiei de telefonie mobilă.

Citiți și: TENTATIVĂ DE ÎNȘELĂCIUNE LA ORANGE, ÎN CENTRUL PITEȘTIULUI

La momentul respectiv, bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, ulterior fiind pus sub control judiciar.

Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată. Băcăuanul riscă până la 5 ani de închisoare, potrivit Poliției Argeș.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90