Donaris 930 x 122

cnair

POSIBILE PROBLEME LA PLATA ROVINIETEI

Diseară, de la ora 23, și până mâine, 24 august 2019, la ora 5, există posibilitatea ca emiterea rovinietelor și a peajelor prin intermediul serviciului de mesagerie scurtă (SMS) să fie întreruptă în rețeaua de telefonie mobilă Orange România.

Citiți și: CNAIR, anunț important pentru șoferi

Anunțul îl face Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), care precizează că întreruperea va fi ca urmare a unor activități de mentenanță și îmbunătățiri în sistemele Orange.

„În aceste condiții, pentru a evita aplicarea unor sancțiuni contravenționale, în situația în care nu se reușește achitarea rovinietei/peajului prin SMS clienții Orange au obligația de a achita tarifele prin intermediul celorlalte modalități puse la dispoziție de CNAIR (www.erovinieta.ro, aplicația mobilă etarife), prin SMS în rețelele de telefonie Vodafone, RCS și Telekom sau în punctele de lucru ale distribuitorilor autorizați”, transmite CNAIR.

Citiți și: VIDEO: CUM A FOST PRINSĂ HOAŢA DE LA ORANGE SHOP PITEŞTI

[555x222px]Destinatia-Ideala-Iarna-ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441