930X122 MAIA

cnair

POSIBILE PROBLEME LA PLATA ROVINIETEI

Diseară, de la ora 23, și până mâine, 24 august 2019, la ora 5, există posibilitatea ca emiterea rovinietelor și a peajelor prin intermediul serviciului de mesagerie scurtă (SMS) să fie întreruptă în rețeaua de telefonie mobilă Orange România.

Citiți și: Video senzațional! Autostrada Pitești-Sibiu, cele mai noi imagini și date

Anunțul îl face Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), care precizează că întreruperea va fi ca urmare a unor activități de mentenanță și îmbunătățiri în sistemele Orange.

„În aceste condiții, pentru a evita aplicarea unor sancțiuni contravenționale, în situația în care nu se reușește achitarea rovinietei/peajului prin SMS clienții Orange au obligația de a achita tarifele prin intermediul celorlalte modalități puse la dispoziție de CNAIR (www.erovinieta.ro, aplicația mobilă etarife), prin SMS în rețelele de telefonie Vodafone, RCS și Telekom sau în punctele de lucru ale distribuitorilor autorizați”, transmite CNAIR.

Citiți și: CNAIR anunță că 20 de transporturi cu depășiri ajung în Pitești

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3