930 x122 grota rece

zile libere

Oficial: 29 noiembrie, zi liberă pentru bugetari. Aceasta se va recupera

29 noiembrie, zi liberă pentru bugetari. Aceasta se va recupera.

Citiți și: Nu se face școală! Acești elevi din România nu sunt obligați să participe la cursuri

UPDATE 26 noiembrie, ora 13.20: Oficial – ziua de 29 noiembrie va fi zi liberă. Nicolae Ciucă anunță că proiectul va fi adoptat în ședința de Guvern.

HOTĂRÂREA, AICI

Citiți și: Mai multe zile libere! Ei sunt angajații norocoși

UPDATE 26 noiembrie, ora 10.00: Guvernul a amânat hotărârea prin care ziua de 29 noiembrie era declarată zi nelucrătoare, scrie edupedu.ro

Ştirea iniţială – 25 noiembrie, ora 12.09

A fost adoptată Hotărârea privind stabilirea zilei de 29 noiembrie 2021 ca zi liberă, în temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, astfel:

Art. 1.-(1) Pentru personalul instituţiilor şi autorităţilor publice, ziua de 29 noiembrie 2021 se stabileşte ca zi liberă.

(2) Pentru recuperarea zilei de muncă stabilită ca zi liberă potrivit alin. (1), instituţiile şi autorităţile publice vor prelungi corespunzător timpul de lucru până la data de 31 decembrie 2021 potrivit planificărilor stabilite.

(3) Pentru munca prestată potrivit alin. (2) nu se acordă timp liber corespunzător.

Art.  2. -Prevederile art. 1 nu se aplică în locurile de muncă în care activitatea nu poate fi întreruptă datorită caracterului procesului de producţie sau specificului activităţii.

Art.  3. – Prevederile  art.  1 nu se  aplică magistraţilor şi celorlalte categorii de personal din cadrul instantelor judecatoreşti implicate în soluţionarea proceselor cu termen în ziua de 29 noiembrie 2021 şi nici participanţilor în aceste procese.

(Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

5 comentarii

  • sdfsdf spune:

    :))))))) …. meammmmm … arata super oficial HG-ul pus in articol :)))))) … de unde draq scoateti prostiile astea nu stiu …

  • Cristi spune:

    si daca e oficial..in ce monitor oficial e publicat?

  • Radu Nigru spune:

    Doamne ce prostie. HG 56 a fost adoptat în luna aprilie. Se referă la domeniul public. În 22 octombrie se ajunsese deja la 1130. Acum au sărit de 1200 că Nr. Cum puteți dezinforma așa? Poate se dă în seara asta. Dar aia nu este sigur.

  • Nu inteleg de ce se face discriminarea asta intre angajati de la stat si cei de la privat? In ce tara civilizata se mai pune problema asa ? Sa va fie rusine !!!

  • Florin Cîţu spune:

    Spune-mi tu cum obligi patronul privat să dea liber angajaţilor ?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3