930 x122 grota rece

refuz recoltare probe biologice

S-a urcat beat la volan, a făcut accident, apoi a refuzat recoltarea probelor biologice

Un argeșean de 46 de ani, din Oarja a fost trimis în judecată după ce s-a urcat beat la volan, a făcut accident, apoi a refuzat recoltarea probelor biologice.

Citiți și: Pitești: Halucinant! Conducea rupt de beat, la prima oră a dimineții

Incidentul a avut loc în noaptea de 17 spre 18 iunie. Luni, 5 septembrie, polițiștii au încheiat cercetările în acest caz.

IPJ Argeș precizează: 

„În ziua de 05 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albota, au soluționat un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de refuz de recoltare a probelor biologice, conform art. 337 din Codul Penal.

Citiți și: Bucureștean rupt de beat pe cel mai periculos drum, la primele ore ale zilei!

Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 17 spre 18 iunie a.c., în jurul orei 02:30 un bărbat de 46 de ani, din Oarja, a provocat un eveniment rutier din care au rezultat doar pagube materiale, iar din verificări s-a stabilit că cel în cauză se afla sub influența alcoolului.

În continuare, bărbatul a fost condus la o unitate medicală, în vederea recoltării probelor biologice pentru stabilirea alcoolemiei, însă acesta a refuzat.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.”

Foto principal: descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3