pizzeria sapori  930 122

amenzi

S-au trezit cu Poliția Locală pe cap! A curs cu amenzi!

S-au trezit cu Poliția Locală pe cap! A curs cu amenzi!

Citiți și: Poliția sancționează CNAIR pentru așa-zisa autostradă! Pe A1, mai rău ca pe un drum de țară

În data de 15 iunie 2024, polițiștii locali din cadrul Serviciului Control – Poliția Locală Pitești, coordonați de șeful serviciului, au desfășurat o amplă acțiune de verificare.

Pentru identificarea și sancționarea celor care nu respectă normele legale privind desfășurarea activității de comerț, conform legislației în vigoare.

Citiți și: Grav accident rutier în Lunca Corbului: camion răsturnat și stâlp de electricitate rupt

În urma acțiunii, au fost depistate mai multe persoane care comercializau produse agroalimentare în locuri neautorizate, în condiții insalubre și fără a respecta condițiile minime de igienă.

Polițiștii locali au aplicat un număr de 9 sancțiuni contravenționale, în conformitate cu prevederile legale.

Valoarea totală a amenzilor fiind de 8.700 lei.

S-au trezit cu Poliția Locală pe cap! A curs cu amenzi!

Acțiunea a avut drept scop asigurarea respectării normelor sanitare și protejarea sănătății publice.

Reprezentanții Poliției Locale Pitești au declarat că astfel de controale vor continua și în perioada următoare.

Pentru a preveni și combate practicile comerciale ilegale.

„Aceste măsuri sunt necesare pentru a asigura un comerț corect și sigur pentru toți cetățenii. Vom intensifica verificările și vom sancționa orice abatere de la normele legale”, a declarat șeful Serviciului Control – Poliția Locală Pitești.

Cetățenii sunt încurajați să sesizeze orice nereguli observate în desfășurarea activităților comerciale la numerele de contact ale Poliției Locale Pitești.

555×222 grota rece

Comentarii

2 comentarii

  • Nicolae Oprea spune:

    Să înțeleg că dacă o bătrânică vinde câteva legături de leuștean sau câteva flori pe trotuar comite o faptă foarte gravă și trebuie aspru pedepsită. E bine că ,,țigări ,țigări „o activitate ,,perfect legală „este bine protejată. Oare fără interes ?

  • Ionut spune:

    Am găsit marii evazioniști și infractorii din Pitești. Nu vă e rușine colcăie prostituția drogurile și vânzători de haine din Turcia pe la toate colțurile și voi ați găsit câțiva amărâți care vând o bucată de brânză sau roșii și le-ați dat amenzi. România o țară de analfabeti și pupincuristi care doar execută.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90