New Profesional Consult 930 x 122

gardin

S-A LUAT DECIZIA! NICI MÂINE NU SE FAC ORE ÎN ARGEŞ!

Comandamentul Judeţean de iarnă, reunit în această dimineață la Prefectură, a luat în urmă cu puţin timp decizia ca nici mâine, marți, 28 ianuarie, să nu se facă ore în şcolile din Argeş.

Citiți și: Țineți cont de acest sfaturi! Riscul este unul major

O decizie similară a fost luată şi pentru ziua de astăzi, când toate grădiniţele, şcolile şi chiar universităţile sunt închise din cauza căderilor masive de zăpadă. Autorităţile vor astfel să preîntâmpine apariţia unor evenimente nedorite.

„Am considerat, de comun acord, că este mai bine ca nici mâine să nu se facă ore. Sunt zone mai izolate, condiţiile meteo sunt cele care sunt… Şi mâine vor fi şcolile închise. Orele vor fi recuperate în timpul rămas (n.r. – lunea viitoare se intră în vacanţa intersemestrială), în funcţie de fiecare şcoală în parte”, ne-a declarat Florin Gardin, inspectorul şcolar general al judeţului Argeş (foto).

Citiți și: Ninge! Drumarii au ieșit să curețe șoselele!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3