EcoMoto 930×122

săli de sport

Săli noi de sport la trei școli din Pitești

Săli noi de sport la trei școli din Pitești

Citiți și: Două școli din Pitești au săli de sport ultramoderne!

În data de 07.06.2021, vor începe lucrările de execuție a sălilor de educație fizică școlară pentru trei unități de învățământ din municipiul Pitești, respectiv: Școala Gimnazială „Nicolae Iorga”, Școala Gimnazială „Tudor Arghezi” și Școala Gimnazială „Adrian Păunescu”.

Proiectele sunt derulate și finanțate în cadrul Programului Național de Construcții de Interes Public sau Social, Subprogramul „SĂLI DE SPORT”, al Companiei Naționale de Investiții – CNI SA.

Citiți și: PITEȘTIUL CERE BANI PENTRU SĂLI DE SPORT

Executanții lucrărilor, desemnați câștigători în cadrul licitațiilor organizate de CNI, sunt S.C. Antrepriză Construcții Edilitare S.R.L., Asocierea ZEUS S.A. și TRANSCOM Caraiman S.R.L., respectiv Asocierea Best Construct Grup S.R.L. și TRANSCOM Caraiman S.R.L.. Durata de execuție a lucrărilor este de 6 luni.

Foto descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3