930X122 MAIA

salvamont argeș

SALVAMONT ARGEȘ, SOLICITAT PENTRU INTERVENȚII DE URGENȚĂ

Salvamontiştii au avut 25 de intervenţii de urgenţă, în ultimele 24 de ore, cele mai multe în Argeş.

Citiți și: Viscol puternic în Argeș! Imagini incredibile

Salvamontiştii din întreaga ţară au avut, în ultimele 24 de ore, 25 de intervenţii de urgenţă, în urma unor apeluri prin care li s-a solicitat ajutorul, cele mai multe dintre acestea – patru – fiind pentru Salvamont Argeş.

“Zi de foc pentru salvamontiştii din întreaga ţară, solicitaţi să intervina la un număr foarte mare de evenimente. Astfel, în ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Naţional Salvamont, s-au primit 25 apeluri prin care se solicita intervenţia de urgentă a salvamontiştilor”, arată reprezentanţii Salvamont România, duminică, într-o postare pe Facebook.

Citiți și: Nu e de glumă! Risc major în județ!

Astfel,s-au primit 4 apeluri pentru Salvamont Argeş, 3 apeluri pentru Salvamont Buşteni, câte două pentru Salvamont Azuga, Salvamont Bihor, Salvamont Zărneşti şi pentru Satu Mare şi câte unul pentru Salvamont judeţul Braşov, Salvamont Victoria, Salvamont Herculane, Salvamont Harghita – Gheorgheni, Salvamont Vâlcea, Salvamont Neamţ, Salvamont Hunedoara, Salvamont Alba, Salvamont Gorj, Judeţul Harghita.

De asemenea, s-au mai primit 16 apeluri prin care se solicitau sfaturi şi informaţii despre diferite trasee turistice.

(Foto: descriptiv)

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA