930X122 MAIA

boli infecțioase

ARGEȘEANCA REVENITĂ DIN ITALIA ȘI CARE S-A SIMȚIT RĂU RĂMÂNE INTERNATĂ

La această oră, în județul Argeș 192 de persoane sunt izolate la domiciliu și 1 persoană la Secția Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență din Pitești, în contextul măsurilor pentru limitarea răspândirii noului coronavirus.

Citiți și: Pod nou în Argeș!

Persoana izolată în spital este femeia în vârstă de 36 de ani din comuna Merișani (satul Capu Piscului) revenită în țară din Italia în privința căreia rezultatele testului coronavirus au ieșit negative (AICI, subiectul pe larg).

Deși rezultatele testului au arătat că femeia NU este infectată cu coronavirus, ținând cont de alte probleme de sănătate pe care le are, precum și de lipsa condițiilor de acasă, autoritățile au decis să o țină sub supraveghere la spital până va putea fi mutată, din nou, la domiciliu.

Citiți și: Alertă în Argeș: Accident rutier și intervenție de urgență – Situație critică pe drum!

Amintim că, în seara zilei de 6 martie 2020, femeia, care din data de 3 martie era în autoizolare la domiciliu după ce revenise în țară din Bologna (Italia), s-a simțit rău. A fost transportată cu o autoizoletă de acasă la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean. I-au fost recoltate probe, iar rezultatele testului coronavirus au ieșit negative (amănunte, AICI).

„Toate persoanele izolate la domiciliu sunt monitorizate zilnic de către Direcția de Sănătate Publică. Starea lor de sănătate este bună, iar cifrele se află într-o ușoară scădere față de săptâmâna trecută”, informează prefectul de Argeș, Emanuel Soare, președinte al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență. (Foto: descriptiv) 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3