New Profesional Consult 930 x 122

covid-19

AU IEȘIT REZULTATELE TESTELOR COVID-19 FĂCUTE PENTRU SUTE DE PACIENȚI DE LA SJU PITEȘTI

Au trecut două săptămâni de când laboratorul de biologie moleculară al Spitalului Județean de Urgență (SJU) Pitești a primit autorizație sanitară de funcționare de la Direcția de Sănătate Publică (DSP) Argeș (amănunte).

Citiți și: Ce s-a întâmplat cu bărbatul care a fugit din Spitalul Județean

De atunci, toți pacienții internați în SJU au fost testați pentru COVID-19 cu sistemul Real-Time PCR montat în laboratorul unității sanitare.

Până pe 3 iunie 2020, la Spitalul Județean de Urgență Pitești au fost efectuate 426 de teste în rândul pacienților pentru detecția COVID-19. Din acest total, 424 de teste au avut rezultate NEGATIVE. Doar doi pacienți au fost diagnosticați pozitiv. Aceștia au fost transferați la spitalul din Mioveni și, respectiv, la spitalul din Câmpulung Muscel, spitale în care sunt tratați pacienți cu COVID-19.

Citiți și: Pitești. La Spitalul Județean va avea loc ceva extraordinar!

Alte 74 de probe prelevate ieri, 4 iunie 2020, de la pacienți care se află în prezent internați în Spitalul Județean de Urgență Pitești sunt în curs de procesare.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90