930×122 CAPRA 5

acută

DOI COPII DIN ARGEŞ, TRIMIŞI LA SPITALUL „MARIE CURIE” DIN BUCUREŞTI

Instituția Prefectului a dat publicității în urmă cu puţin timp un nou raport cu privire la situaţia copiilor din Argeş cu boală diareică acută internaţi în spitalele din județ.

Citiți și: Poliția face lumină în cazul scandalului din stația de autobuz

Pe lângă cazurile de care se are grijă la nivel judeţean, doi copii au fost transferaţi în ultimele 24 de ore la Spitalul „Marie Curie” din Bucureşti cu diagnosticul de boală diareică acută. Unul are vârsta de 1 an şi 9 luni, iar celălalt, de 1 şi 6 luni. Starea lor este stabilă momentan.

La data de 5 martie în spitalele din Argeş sunt internaţi 32 de copii cu boală diareică acută, dintre care 26 au vârsta până în doi ani. 24 de copii sunt internaţi în Spitalul de Pediatrie din Piteşti, iar 3 în Spitalul Judeţean de Urgență din Pitești – Secţia Boli Infecţioase. 4 copii sunt internaţi în Spitalul Municipal Câmpulung Muscel – Pediatrie, iar unul în Spitalul Municipal Curtea de Argeş – Pediatrie. (Foto: Libertatea.ro)

Citiți și: O boală care lovește toate vârstele! Jumătate din populația globului, afectată

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90