Donaris 930 x 122

Arges

DSP ARGEȘ: A MAI SCĂZUT PUȚIN NUMĂRUL PERSOANELOR IZOLATE LA DOMICILIU ÎN JUDEȚ

Marți, la ora 11:30, în Argeș erau izolate, ca măsură de prevenție împotriva răspândirii coronavirusului, 193 de persoane, mai puține față de săptămâna trecută, când cifrele depășeau 200 de persoane.

Citiți și: Miraculos! Cum au scăpat 2 persoane după ce s-au răsturnat cu mașina

Nicio probă recoltată în decurs de 24 de ore

Potrivit Direcției de Sănătate Publică (DSP) Argeș, starea lor de sănătate este bună.

Citiți și: Vremea rea nu ne lasă! Sunt în vigoare alerte meteorologice

„A mai scăzut puțin numărul persoanelor izolate la domiciliu în Argeș. Nu avem pe nimeni în carantină, nu există niciun suspect și niciun pozitiv. Nu a fost recoltată nicio probă (n.r.- pentru testul  coronavirus) de la niciun caz și nu a fost transportată cu izoleta nicio persoană în ultimele 24 de ore”, declară pentru ePitești.ro Sorina Honțaru, directorul executiv al DSP Argeș.

„Tratăm la modul cel mai serios fiecare caz”

Dintre cele 193 de persoane izolate, una se află la Secția Boli Infecțioase a Spitalului Județean.

Potrivit Instituției Prefectului Argeș, este vorba despre femeia din Merișani căreia i s-au recoltat probe acum câteva zile și în cazul căreia rezultatul a fost negativ și care a rămas în spital pentru alte afecțiuni.

„Vă asigur că noi tratăm la modul cel mai serios fiecare caz. Au fost luate toate măsurile, de la contact, transport, fluxul de intrare în spital, izolarea etc.

Având în vedere starea sa precară de sănatate, precum și lipsa condițiilor de acasă, am decis să o ținem sub supraveghere la spital până va putea fi mutată, din nou, la domiciliu”, precizează prefectul județului Argeș, Emanuel Soare.

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90