New Profesional Consult 930 x 122

decese

EPIDEMIE. UPDATE: UCIȘI DE VIRUSUL GRIPAL

UPDATE (ORA 12): Uciși de virusul gripal. Alte 4 persoane confirmate cu virusul gripal au murit, toate din București, au anunțat cu puțin timp în urmă autoritățile sanitare. 

Citiți și: Investiție majoră! Este benefică pentru șoferii din România

3 erau bărbați (de 41, 62 și 63 de ani). Femeia decedată avea 59 de ani. Toți aveau „condiții medicale preexistente” și nu erau vaccinați antigripal. Decesele au survenit pe 2 februarie 2019 (în două cazuri), pe 6 februarie și pe 7 februarie. 

Epidemie – Bărbați uciși de virusul gripal. Alte două persoane confirmate cu virusul gripal au decedat. Potrivit Institutului Național de Sănătate Publică (Centrul Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile), au murit doi bărbați din județul Prahova.

Citiți și: Un bebeluș de 8 luni, cu rujeolă, a murit! A luat boala din spital

Unul era în vârstă de 52 de ani, iar celălalt, de 37 de ani, ambii “având condiții medicale preexistente și fără antecedente vaccinale”.

Decesele au survenit pe parcursul zilei de ieri, 10 februarie 2019, informează Institutul Național de Sănătate Publică, prin Centrul Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile.

Numărul deceselor la persoane confirmate cu gripă a ajuns în acest sezon rece la 101. Dintre cele 101 persoane decedate, 3 erau argeșeni: un piteștean de 46 de ani, un bărbat de 43 de ani din comuna Dârmănești și un altul de 40 de ani din Mărăcineni.

Amintim că pe 30 ianuarie 2019 Ministerul Sănătății a declarat epidemie de gripă.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3