New Profesional Consult 930 x 122

coronavirus

Medic: „Vreau să scăpăm cu toții de restricții, să călătorim”

Ministerul Sănătății a postat luni, pe pagina de Facebook a instituției, mesajul unui medic care s-a vaccinat imediat după demararea campaniei de imunizare anti-Covid.
“M-am vaccinat pentru că sunt medic, pentru că vreau să revin la viața normală, vreau să scăpăm cu toții de restricții, să călătorim, să nu ne îmbolnăvim familia, să revenim la viața de dinainte de virus. Am încredere în vaccin, de aceea mi l-am și făcut printre primii. De obicei mă vaccinez în fiecare an cu vaccinul antigripal, îmi vaccinez copiii, am încredere în vaccinări“ , spune Camelia Chiru Putinică, 42 de ani, medic stomatolog MS Curie.

Important!

Ministerul Sănătății atrage atenția că informațiile false sau înșelătoare legate de pandemia COVID-19 reprezintă o amenințare la adresa sănătății publice, conform Comisiei Europene.
„Vă recomandăm să vă informați din surse de încredere: https://bit.ly/actualizare_covid / https://bit.ly/rovaccinare
Ne bucurăm să descoperim mesajele artiștilor care aleg să se vaccineze. De aceea distribuim și pe pagina noastră acest proiect artistic realizat de Ioana Moldovan cu sprijinul Observatorului Român de Sănătate și GlobalFocus Center”, mai scrie pe pagina amintită.
Foto: Camelia Chiru Putinică – FB Ministerul Sănătății

 

Citiți și: Exclusiv! Cine era omul care s-a aruncat de la etajul 10 și de ce a făcut gestul șocant

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90