Donaris 930 x 122

bucuresti

NOI DETALII DESPRE FETIŢA INTERNATĂ ÎN BUCUREŞTI

Instituția Prefectului Argeş a luat legătura cu Ministerul Sănătăţii şi conducerea Spitalului de Copii „Marie Curie” pentru a obţine detalii despre situaţia fetiţei transferată ieri la Bucureşti de la Spitalul de Pediatrie din Pitești.

Citiți și: O tânără de 25 de ani versus 2 polițiști locali. Cine a câștigat

„Vineri, 13 mai, la ora 14, s-a prezent la Spitalul de Pediatrie din Pitești o fetiță de 1 an și 8 luni cu următoarea simptomatologie: vărsături și scaune diareice cu striuri sangvinolete, cu debut de două zile. În urma investigațiilor s-a constatat că pacienta prezintă sindrom de retenție azotată, citoliză hepatică și trombocitopenie (sindrom hemolitic uremic). Pe baza acestor investigații, medicii de la Spitalul de Pediatrie au comunicat cu Spitalul „Marie Curie” despre caz şi s-a decis transferul de urgenţă la unitatea medicală din Bucureşti. Echipa medicală din cadrul Spitalului de Copii „Marie Curie” a preluat cazul şi a aplicat tratament de specialitate. Acum copilul se află sub atentă observaţie, starea de sănătate a acestuia fiind stabilă.

În urma acestei situaţii, a fost declanşată o anchetă epidemiologică sub coordonarea Direcţiei de Sănătate Publică Argeş, iar pe măsură ce apar noi informaţii vor fi comunicate”, precizează Instituția Prefectului. (Foto Arhivă: evz.ro)

Citiți și: Cine ar putea conduce Capitala? Detalii despre piteșteanul surpriză

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90