NOR CURIER 930X122

ion georgescu

PRIMARUL MIOVENIULUI, REFERIRE LA NOUL SPITAL: UNELE SERVICII MEDICALE VOR FI CONTRA COST

La conferința de prezentare a stadiului procesului de ocupare a posturilor vacante pentru secțiile și compartimentele Spitalului Orășenesc Mioveni, organizată astăzi de managerul dr. Horia Trăilă la sediul unității spitalicești, a fost prezent și primarul Mioveniului, Ion Georgescu.

Citiți și: Mioveni. Primarul suspendat Georgescu iese la atac

De la 7, la 22 de compartimente

Edilul a explicat că la momentul deschiderii noului spital, conform normativelor și contractului semnat cu Casa de Asigurări de Sănătate, „vechea unitate funcționa la o capacitate de 140 de paturi pe 7 compartimente. În prezent, ne referim la o unitate medicală cu 250 de paturi și 22 de compartimente”.

Citiți și: ,,Am luat această decizie! Este calea cea mai bună!”

Spitalul Mioveni nu funcționează, însă, la capacitatea maximă proiectată. Deocamdată.

Concursuri de angajare pentru fiecare nou compartiment în parte

Pentru a se ajunge aici și pentru a se încheia contractele de finanțare cu Casa Națională de Asigurări de Sănătate, „Consiliul de Administrație al unității trebuie să organizeze concursuri de angajare pentru fiecare nou compartiment în parte, să obțină seturile de avize de la Ministrul Sănătății și alte organisme competente, fapt care necesită timp, iar unele servicii medicale vor fi oferite contra cost, în unele sectoare, deocamdată”, după cum a mai precizat Ion Georgescu.

Reamintim că următorul pas în dezvoltarea gamei de servicii medicale va fi oferirea de consultații și intervenții în compartimentul de imagistică – Angiograf, Computer Tomograf și RMN, care sunt funcțional autorizate și pentru care s-a completat lista de personal care să le deservească. (Detalii, AICI)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90