SMART KIDS 930X122

ambulanta

SALVAREA SE LASĂ AȘTEPTATĂ. ARGEȘENII, REACȚII ÎN LANȚ

Salvarea se lasă așteptată. Argeșenii, reacții în lanț. La sfârșitul săptămânii trecute, un piteștean reclama că a fost nevoit să aștepte nu mai puțin de 47 de minute pentru ca un echipaj al Ambulanței să ajungă în cartierul Prundu. Subiectul îl puteți (re)citi AICI.

Citiți și: O veste fabuloasă vine de la Spitalul Județean

În urma materialului, mai mulți argeșeni și-au împărtățit, în mediul online, expereințele neplăcute pe care le-ar fi avut după ce ar fi apelat la serviciile Ambulanței.

Redăm, în continuare, câteva comentarii:

Citiți și: Doliu la Spitalul Județean! „Rămas bun!”

-”Și eu am avut un accident de mașină. Ambulanța a venit după o oră și 30 de minute.”

-”Eu, săptămâna aceasta (n.r. – săptămâna trecută), am așteptat o oră și 55 de minute.”

-”Din păcate, această situație este în toată țara. Nu s-a schimbat nimic… Aceeași mizerie, delăsare și șpagă.”

-”3o de minute am așteptat, la 2 kilometri de Spitalul Județean… Un caz de comoție cerebrală.”

-”Și după ce ajungi la spital, mai aștepți încă 3-4 ore să te preia un medic.”

-”Eu am așteptat o oră, pe puțin, ambulanța (…). Am leșinat, m-am lovit la cap, plângeam de durere… Apoi, două ore și jumătate pe hol la Spitalul Județean.”

Recent, Guvernul a dat undă verde pentru achiziționarea a peste 1.200 de ambulanțe pentru serviciile județene de ambulanță și SMURD.

În prezent, parcul de autospeciale, atât al serviciilor publice de ambulanță, cât și al SMURD-ului, este învechit. La nivelul serviciilor de ambulanță județene, peste 1.000 de ambulanțe au mai bine de 500.000 de kilometri parcurși în regim de urgență, iar 450 dintre acestea au peste 600.000 de kilometri, în condițiile în care durata optimă de exploatare este de 200.000-300.000 de kilometri. (Foto: descriptiv)

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90