New Profesional Consult 930 x 122

asistente

VIN REZULTATELE TESTELOR COVID-19 PENTRU ASISTENTELE DE LA JUDEȚEAN. SITUAȚIE EXPLOZIVĂ DUPĂ INFECTĂRI ȘI DEMITERI

În cursul zilei de astăzi sunt așteptate rezultatele testelor COVID-19 pentru asistentele medicale de la Spitalul Județean de Urgență din Pitești trimise în izolare la domiciliu odată cu doctorul confirmat ulterior ca infectat cu noul coronavirus.

Citiți și: Ce s-a întâmplat cu bărbatul care a fugit din Spitalul Județean

Rezultatele testelor, care se fac la București, au întârziat să vină, în condițiile în care prefectul de Argeș, Emanuel Soare, anunțase inițial că vor sosi pe parcursul zilei de ieri.

Au fost supuse testării 3 asistente medicale, a precizat Soare, nu 4, așa cum tot el anunțase anterior.

Citiți și: Doliu la Spitalul Județean! „Rămas bun!”

Rezultatele vor arăta dacă asistentele sunt sau nu infectate cu noul coronavirus.

După infectări și demiteri, situația este explozivă. Infectarea unor cadre medicale de la Spitalul Municipal Câmpulung și a medicului de la Județean, înlocuirea Sorinei Honțaru de la conducerea Direcției de Sănătate Publică (DSP), numirea dr. Gheorghe Frătoaica în funcția de director medical al Spitalului Județean în locul dr. Teodor Cătălin Constantinescu și gravele fracturi de comunicare din Comitetul Județean pentru Situații de Urgență în această perioadă de epidemie/pandemie de coronavirus au provocat un scandal public între șefii administrativi ai județului (AICI, subiectul pe larg).

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3