930X122 MAIA

alexandru guiță

CONDUCERE MILITARĂ LA DSP ARGEȘ. HONȚARU, ÎNLOCUITĂ CU DR. ALEXANDRU GUIȚĂ

Prima schimbare de management din perioada epidemiei de coronavirus în sistemul medical argeșean a avut loc astăzi, la nivelul Direcției de Sănătate Publică (DSP).

Citiți și: DSP Argeş: Anunţ important către medicii de familie, unităţi sanitare, primării

Dr. Sorina Honțaru pleacă de la conducerea DSP Argeș. Direcția are, de astăzi, conducere militară.

„Doamna Honțaru a fost înlocuită de dl. Alexandru Guiță, începând de astăzi”, precizează Emanuel Soare, prefectul județului Argeș.

Citiți și: Campanie de vaccinare anti-Covid, eficientă 100% în Argeş. Sorina Honţaru: „Nu am risipit nicio doză până acum”

Colonelul medic Alexandru Guiță (foto) este fostul comandant al Spitalului Militar de Urgenţă „Dr. Ion Jianu” din Pitești.

“După cum știți, coordonarea spitalelor se face de către Ministerul Sănătății, prin intermediul DSP. Motivele sunt legate de modul de gestionare a activităților din spitale, modul de derulare a anchetelor epidemiologice etc. Vorbim de modul de gestionare a crizei COVID-19.În perioada următoare se vor prezenta analize ale activității DSP”, explică prefectul motivele înlocuirii Sorinei Honțaru din funcția de director executiv al Direcției de Sănătate Publică (DSP) Argeș.

Nu este singura schimbare de care vom avea parte la nivelul sitemului medical argeșean. „Vor urma demiteri pe toată linia”, mai spune prefectul.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3