930×122 CAPRA 5

mioveni-pitești

SANCȚIUNE SEVERĂ PE RUTA PITEȘTI-MIOVENI

Sancțiune severă pe ruta Pitești-Mioveni. Sancționarea șoferilor care transportă ilegal persoane pe traseul Pitești-Mioveni nu mai este deloc o surpriză.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

A devenit o obișnuință aproape cotidiană ca Poliția lui Tudorel Pieleanu să acționeze pe acest traseu. Foarte rar întâlnim exemple de taximetriști pirat surprinși de polițiști pe picior greșit și pe alte rute (amănunte, AICI).

Biroul de Presă al Poliției Argeș informează despre o nouă situație în care un șofer a fost amendat pentru că făcea contra cost activități de transport de persoane fără a deține autorizație taxi pe ruta Pitești-Mioveni.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

Șoferul, un piteștean în vârstă de 56 de ani, a primit o amendă usturătoare: 3.000 de lei. În plus, i-au fost reținute plăcuțele cu numărul de înmatriculare și certificatul de înmatriculare al autovehiculului.

După cum am precizat, numeroase sunt dățile în care polițiștii acționează EXCLUSIV pe acest traseu (un exemplu, AICI). (Foto: descriptiv) 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90