Donaris 930 x 122

bataie

Scandal într-un local din Argeș. Un cetățean turc a bătut un piteștean

Un bărbat de 28 de ani, de cetățenie turcă, este trimis în judecată după ce luna trecută a provocat un scandal monstru într-un local din Budeasa, sărind la bătaie la un tânăr de 23 de ani din Pitești.

Citiți și: Poliția face lumină în cazul scandalului din stația de autobuz

Victima a necesitat mai multe zile îngrijiri medicale. La acel moment, bărbatul de 28 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, apoi pus sub control judiciar.

IPJ Argeș precizează:

Citiți și: Pitești. „Șmecherii” care au atacat 2 puști în Centru, prinși! Cine sunt aceștia

„În ziua de 28 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, privind pe un bărbat de 28 de ani, de cetățenie turcă, cercetat sub măsura preventivă a controlului judiciar și complicitate la lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice privind pe un bărbat de 23 de ani, de cetățenie turcă .

Din cercetări s-a stabilit că, în data de 26 iunie a.c., bărbatul de 28 de ani, care era însoțit de un alt tânăr, de 23 de ani, ambii de cetățenie turcă, ar fi lovit un tânăr de 23 de ani, din Pitești, în timp ce se aflau într-un local de pe raza localității Budeasa, persoana vătămată suferind leziuni care au fost estimat din punct de vedere medico-legal la 8-9 zile de îngrijiri medicale.

Reamintim că, în ziua de 29 iunie a.c., după administrarea probatoriului, bărbatul de 28 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.”

Foto principal: descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3