930×122 CAPRA 5

bulevardul i.c. brătianu

    SCENE DRAMATICE PE BULEVARDUL I.C. BRĂTIANU

    Scene dramatice pe bulevardul I.C. Brătianu. Scene dramatice susprinse de un piteștean pe bulevardul I.C. Brătianu din centrul Piteștiului, în zona pasajului subteran pietonal Griviței.

    Citiți și: Pitești. O puștoaică de 18 ani a lovit o tânără de 23 de ani!

    Acesta a postat pe pagina de Facebook personală câteva imagini în care se vede cum o persoană cu dizabilități, aflată în scaunul cu rotile, încearcă să traverseze bulevardul, expunându-se unui risc uriaș de a fi accidentată. Pasajul pietonal nu este prevăzut nici cu rampe persoane cu handicap, nici cu scări rulante, nici cu lift, iar în zonă nu este trecere de pietoni, așa cum nu este nici semafor (click pe imagine pentru mărire):

    În imagini se vede și cum intervin Poliția și un echipaj al ambulanței pentru a ajuta persoana cu dizabilități să treacă în siguranță.

    Citiți și: A APĂRUT UN NOU SENS GIRATORIU

    Viceprimarul Sorin Apostoliceanu a intervenit și a spus că autoritățile caută o soluție pentru ca astfel de situații să nu se mai repete. Cea mai apropiată trecere de pietoni față de locul întâmplării (aproape de Institutul de Proiectări) este la Primărie. (Sursă foto interior: Facebook Gabriel Pîslaru)

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90