New Profesional Consult 930 x 122

bilete

cfr_calatori

Schimbare la CFR Călători!

Schimbare la CFR Călători!

Citiți și: Pitești. Fanii Găștii Zurli au motive de bucurie!

Abonamentele săptămânale și lunare de la CFR Călători vor fi emise de la 1 ianuarie 2024 exclusiv în format digital.

În format tip ,,Card Transport” sau sub formă de QR dinamic.

Citiți și: Așa arată primul tren nou CFR cumpărat în ultimii 20 de ani. Finanțare de 70.000.000 €

Abonamentele pot fi procurate de la casele de bilete – pe card de transport sau prin aplicația dedicată pentru telefoane mobile.

,,În continuarea procesului de digitalizare, începând cu data de 1 ianuarie 2024, CFR Călători va emite abonamentele săptămânale şi lunare, exclusiv în format digital, fie tip “Card de Transport”, fie sub formă de cod QR dinamic.

Abonamentele în format digital se vor putea achiziţiona de la casele de bilete și de la automatele de bilete ale CFR Călători – pe card de transport sau prin aplicația descărcabilă – sub formă de cod QR dinamic asociat unui telefon mobil.

Schimbare la CFR Călători!

Ulterior, abonamentele pe card de transport vor putea fi încărcate și online, nemaifiind necesară prezenţa pasagerilor la casele de bilete sau automate.

Abonamentele digitale se pot achiziţiona după cum urmează:

De la casele de bilete – pe card de transport – toate tipurile de abonamente cu plată:

-lunare cu număr nelimitat de călătorii, săptămânale, lunare cu 5, 10 sau 15 călătorii (la alegerea clientului);

Online pe site şi prin aplicația pentru telefon – pe card de transport, doar abonamentele lunare (cu număr nelimitat de călătorii) şi cele săptămânale;

-abonamente cu gratuitate sau reducere după caz pentru elevi și respectiv studenți.

Prin aplicația pentru telefon – sub formă de cod QR dinamic asociat unui telefon mobil

-abonamante cu plată integrală: lunare cu număr nelimitat de călătorii și cele săptămânale,

-abonamente cu gratuitate sau reducere după caz pentru elevi și respectiv studenți”.

Detalii, AICI

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Stoican Radu spune:

    chelului tichia de mărgăritar îi lipsește…ăștia pun carul înaintea calului.CFR Călători nu are Nr de locomotive necesare ,jntirzieri mari,mizerie mare .Mersul trenurilor făcut făra nici o logicâ elementară,făcut cu fundul pe scaun….va dau un exemplu că sa înțeleagă și directorul de la CFR Călători Eu fac naveta pe ruta Giurgiu -Videle.programul meu de lucru ca și a altor angajați fie la stat fie la privat este :8-16!Niste angajați pe pile și pe bani multi au hotărît ca o cursă care în mod normal trebuia să plece din Giurgiu după ora 16 (ora 16 fiind ora terminării programului de lucru la orice firmă fie privat fie de stat)pleacă la 15 și 10 minute.Intreb și eu pe Directorul CFR Călători,dumnealui permite angajaților sa plece de la locul de muncă cu o ora mai devreme ?Știți că datorită mersului trenurilor elaborat de angajații dumneavoastră riscam să fim concediați ptr părăsirea locului de munca cu o ora mai devreme ,pentru că următoarea cursa pleacă din Giurgiu spre Videle la ora 19 și 5 minute?Care este logica acestei hotărâri….nu mai vreți navetiști ,vreți să falimentați ,vreți să închideți aceasta linie? După noul mers al trenurilor ați scos doua curse pe care în mod normal trebuiau doar programate astfel încît sa fi fost rentabile…de ce trebuia să plece din Giurgiu o cursă la ora 11 și 40 de minute cînd în mod normal trebuia să plece la ora 12 și 40 de minute ptr că la ora 12 mulți elevi navetiști din Toporu termină cursurile ?! Rog respectuos sa aveți în vedere modificarea urgentă a mersului trenului intr-o logica normala și benefica ptr ambele părți .Se aude că de la 1 iunie se închide linia Giurgiu -Videle….aveți în vedere vreo soluție viabilă de înlocuire a circulației cu trenul?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3