New Profesional Consult 930 x 122

itm argeș

Schimbare la ITM Argeș

Se anunță schimbări la ITM Argeș în ceea ce privește eliberarea extrasului de REVISAL.

Citiți și: ITM ,,lovește” din nou: Sancțiuni record la acești angajatori

„Conducerea Inspectoratului Teritorial de Muncă Argeș depune diligențele în scopul rezolvării prompte a problemelor cu care se confruntă atât angajatorii cât și angajații.

Citiți și: ITM anunță clar și răspicat: Sunteți obligați! Altfel, sancțiune 10.000 de lei!

În acest sens, un prim pas în relația de comunicare constă în reducerea pe cât posibil până la eliminarea oricăror timpi de așteptare pentru eliberarea extrasului de REVISAL.

Astfel, funcționarii din cadrul instituției vor rezolva eficient cererile solicitanților referitoare la exactitatea înscrisă în REVISAL, intenționându-se eliberarea extrasului de REVISAL în aceeași zi cu data depunerii cererii” , informează Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeș.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

3 comentarii

  • Platesc Degeaba Taxe spune:

    Romania: tara in care eu nu am acces la datele MELE din Revisal. Date privind salariul declarat de angajator, norma, program, libere… Digitalizare!…

    Mmmm! Dar, vai! Pleaca romanii peste hotare!!!

    PS: Juma din patronasii din Pitesti sunt niste jepcari, mizeria de revisal trebuie sa fie accesibila de angajati la orice ora, de pe orice dispozitiv! Daca s-a facut pentru taxe si impozite, faceti si pentru salarii, digitalizatii sufletului!

  • Gabriel spune:

    Dacă angajatul ar avea acces la revisal *neconditionat*,domnul angajator nu l ar mai fura .La cate interese sint nu cred ca se va rezolva problema ,promisiuni peste promisiuni .

  • Gabriel spune:

    La Argeș cozile sunt in continuare(casa de pensii),daca te duci la Olt nu stai la coada iar ajutorul de deces a fost platit in 50 de minute de la ora intrării în sediu. Cum este posibil la Olt și la Arges nu ?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3