New Profesional Consult 930 x 122

cnair

SCHIMBARE PE TRANSFĂGĂRĂȘAN

Schimbare pe Transfăgărășan. De ieri, 1 noiembrie 2018, circulația rutieră este închisă pe DN 7C Transfăgărăşan, de la kilometrul 104+000 (Piscu Negru) până la kilometrul 130+800 (Cabana Bâlea Cascadă).

Citiți și: Ninge! Drumarii au ieșit să curețe șoselele!

Informația este furnizată de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), companie care precizează și că sectorul de drum închis circulaţiei va fi semnalizat corespunzător.

”Rugăm participanţii la trafic să respecte semnalizarea rutieră existentă pe drumul national DN 7C – Transfagarasan, pe următoarele sectoare:

Citiți și: Video senzațional! Autostrada Pitești-Sibiu, cele mai noi imagini și date

-kilometrul 0 + 000, localitatea Bascov (județul Argeș) și kilometrul 104 + 000, Piscu Negru;

-kilometrul 130 + 800, Cabana Bâlea Cascadă şi intersecţia cu DN 1 km 151 + 955, judeţul Sibiu.”, precizează CNAIR.

Decizia închiderii acestui sector de drum a fost luată în conformitate cu Regulamentul de funcţionare a drumului naţional DN 7C Transfăgărăşan, dar şi din cauza instabilității atmosferice la altiutudine ce poate produce fenomene meteorologice extreme în orice moment.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3