930 x122 grota rece

energie electrică

Scumpire uriașă! Prețurile la energia electrică cresc cu până la 90%

De la 1 ianuarie cresc cu până la 90% prețurile la energia electrică pentru milioane de clienți casnici.

Citiți și: Companie de energie, anunț deosebit de important! Sunt vizați peste 600.000 de clienţi

Prețurile pentru 3,7 milioane de consumatori casnici de energie electrică, cei rămași în serviciu universal vor crește masiv începând cu 1 ianuarie.

Deocamdată, oamenii nu vor plăti aceste prețuri, ci prețul plafonat de stat, eventual și cu o compensare suplimentară a facturii, până la data de 31 martie.

Citiți și: Racordare gratuită la energie a clienților casnici

De la 1 aprilie însă, dacă legislația nu se schimbă și nici ei nu aleg o ofertă concurențială, vor plăti prețurile de mai jos.

Oltenia (județele Teleorman, Argeș, Olt, Dolj, Gorj și Mehedinți). CEZ Vânzare este furnizorul tradițional de energie electrică pentru clienții casnici din zona Oltenia.

Noul preț de serviciu universal cu toate tarifele de rețea și taxe incluse este, de la 1 ianuarie 2022 și până la 1 iulie 2022, de 1,61 lei/kWh.

Dat fiind că acum, prețul de serviciu universal este, până la 31 decembrie, de 0,85 lei/kWh, clienții de serviciu universal ai CEZ au parte de o creștere a prețului final de 89%.

Foto descriptiv: Libertatea

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3