930 x122 grota rece

clienti

Vești bune! Este vorba despre tarifele la energie electrică

Vești bune! Este vorba despre tarifele la energie electrică

Citiți și: Cel mai mare producător de energie din România, schimbare importantă!

Societatea de Producere a Energiei Electrice în Hidrocentrale HIDROELECTRICA S.A. a venit cu vești bune pentru clienții săi!

Potrivit informațiilor publicate de către furnizorul Hidroelectrica, începând din această lună, oamenii au opțiunea să aleagă noi tarife mici pentru furnizarea de energie electrică.

Citiți și: CEZ Vânzare a fost vândut. Ce se întâmplă cu 1.4 milioane de clienți

Mai precis, furnizorul a propus un tarif de 0,28404 lei/KWh pentru clienții noi.

Prețul include componenta de achiziție a energiei electrice, cea de introducere a energiei electrice în rețea, dar și componenta de furnizare, conform Capital.ro.

Menționăm faptul că, această ofertă este destinată clienților casnici și este valabilă pentru contractele încheiate în intervalul 01.04.2023 – 30.06.2023.

De asemenea, Hidroelectrica propune să beneficiezi de avantajele ofertei VIITOR VERDE, prin încheierea unui contract de furnizare a energiei electrice pe piața liberă.

Conform companiei:

  • Prețul energiei electrice (include TG, tariful de transport – componenta de introducere a energiei electrice în rețea) pentru o perioadă contractuală de 12 luni este de 0.28404 lei/kWh;
  • Prețul energiei electrice active (fără TG, tariful de transport – componenta de introducere a energiei electrice în rețea) pentru o perioadă contractuală de 12 luni este de 0.28000 lei/kWh;
  • Prețul final de contract furnizare energie electrică în funcție de amplasarea geografică a locului de consum este prezentat în imaginea de față.

Întreaga știre o găsiți AICI.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA