930 x122 grota rece

bugetari

Se anunță concedieri masive: Cine rămâne fără loc de muncă

Se anunță concedieri masive: Cine rămâne fără loc de muncă

Citiți și: Se dau sute de lei de la stat până la sfârșitul lunii!

Autoritățile pregătesc tăieri salariale, dar se ia în calcul și un plan pentru o redecere a numărului de bugetari, precizează realitatea.net.

Ar putea fi vizați de restructurări inclusiv funcționari parlamentari, mai transmite sursa citată.

Citiți și: Cum poți primi 750 de lei de la stat

O presiune uriașă ar fi și în administrația publică, unde veniturile sunt de câteva mii de lei.

Calcule și mai multe informații despre subiect, AICI.

Foto: Descriptiv

555×222 grota rece

Comentarii

35 de comentarii

  • SA ȘI DEA JOS DIN SECRETARII DE STAT.. O SUTA DE SECRETARI DE STAT LA FIECARE MINISTER ÎN PARTE.. ȘI SA MAI VADĂ ACEST GUVERN MIZERABIL UNDE AU FĂCUT ANGAJĂRI PE BANDA..

  • Ionescu florin spune:

    Toți pensionarii din sistemul de stat să rămână acasă, atunci vor rămâne mulți bani în sistemul bugetar,nu pensie și salariu …..

  • Gogu spune:

    Dacă ar muncii la privat ,după îndeplinirea condițiilor de pensionare ar sta acasă.Dar pe salarii de mi de euro este firesc sa și târască ……..prin nu ști ce birouri calde și bine plătite.Daca vor bani sa lase tinerii la munca iar ei sa treacă în sectorul privat.Le doresc mult noroc !

  • Viorel spune:

    ADIO ALEGERI PSD-PNL LA GUVERNARE, PUTEREA STA IN MAINILE OAMENILOR , ASTA VA FI ULTIMA FATADA A VOASTRA

  • Lexus spune:

    Bine ca ati luat BMW uri la rutiera de toti banii si acum o dati la-ntors ca nu mai aveti buget….

  • Marius spune:

    Mafioților excrocilor blestemați să fiți voi cu familia voastră de patroni României

  • Vineri spune:

    Și pensiile speciale și pensionari la 45 de ani sa rămână în plata 😅

  • Mariana spune:

    Și locul celor care este ocupat de pensionari,nu trebuie plătit pentru un alt salariat?
    De unde sa rămână bani?
    Asta înseamnă restructurare.

  • Ambrozie Viorel spune:

    Cred că mai bine ar fi sa fie dați afară pensionații speciali.Nu fac nimic decât toaca banii noștrii.Nu mă refer la militari și ordine publică.

  • Szèkely Incze spune:

    Sa nu mai fie platiti cei cu 5-10 ani vechime in munca din fondul de pensii.Taiati ajutoarele sociale sub 65 de ani.

  • Demi spune:

    Bravo! Aici trebuie tăieri! Nu de la amărâții care abia isi plătesc facturile de la o lună la alta! Trebuie să înceteze odată cumulul pensie+salariu.Vor să lucreze până la 100 de ani? Foarte bine,dar să aleagă,pensie sau salariu!

  • Emi spune:

    Taiati nr de parlamentari si senatori, de vinatori de muste prin birouri, pensi si salarii nesimtite in raport cu salariul mediu pe economie.

  • Gicu spune:

    PCR(pile, cunoștințe, relații) va renaște mai bine puternic, iar noi cu mânie proletara purtam lupta de partid pentru a pastra colegii de partid și rudele pe functii. Se dărâmă piramida mea sau a ta? Sa fie bine, sa nu fie rău!

  • Liana spune:

    Să-și taie indemnizațiile și pensiile nesimțite,ăștia chiar vor sa nu mai ajungă alegerile.cum să mai tai salariile celor care nu mai au ce manca de la o lună la alta.jeguri politice.

  • Vasile spune:

    Statul gestionează prost veniturile. În sectorul 5 sau distrus spatiile verzi, se pun BORDURI și pe trotuarele dublate ca mărime PAVELE. Cat costă primăria această afacere ?

  • Marku1234 spune:

    Și basescu(Petrov) a tăiat salarii, pensii și ai lui au furat și acum își așteaptă rândul la pușcărie sau sunt la pușcărie de PDL, pmp nici nu se mai aude. Așa va fii și cu PNL PSD…

  • Eu spune:

    Da din fondurile pentru înarmare, din care cumpără gunoaiele de avioane, tancuri și mai știu eu ce, care sunt oricum inutile nu s-a gândit să taie nimeni, sau astea sunt fonduri care trebuie cheltuite ca să fim bine văzuți de UE? Da plimbările lui Iohanis, cu avioane închiriate, plătite tot din buget?

  • Popescu spune:

    Pensionarii să rămână la pensie ! dacă nu , să renunțe la pensie și să ia salariu!!! Să nu ne mai încurce în câmpul muncii , că nu sunt buni de nimic ! Și să îi ținem noi în spate pe acești hoți de pensionarii care nu face nimic toată ziua,,,,, așa cum au frecat luleaua toată viața !

  • Elena spune:

    Acasă cu pensionarii din sistemul bugetar. Dacă ar lucra în privat s-ar pensiona anticipat.

  • Tuzgureanu spune:

    Vrăjeală electorala

  • Bobo spune:

    Sa taie drastic salariile bugetarilor, noi ăștia din privat muncim mai mult si pe salarii mai mici, memajorate, nevidexate ca să ținem cloaca bugetară in spate. Hai dați afară putorile de la buget care stau și freacă frunza teoretic de la 8 la 16 practic au program de voie, care iau salarii grase, prime grase și stimulente consistente fara sa producă nimic. Stau cate 5-10 in birou și citesc presa, freacă internetul și fac performanță la jocuri video, freacă telefoanele personale, își fac cumpărăturile și școlile de șoferi în timpul programului. Te duci la x instituții publice cu o problema și te scuipa in fata, ba nu sunt la program, ba nu au terminat țigară sau cafeaua sau bârfă, ba te pun pe drumuri luni de zile pt ceva ce ar putea fi rezolvat atunci. Te țin în așteptare pt o hârtie deja semnată cu lunile că le e lene sa caute în mapa sau așteaptă sfântă șpagă! Hai mars javrelor care frecați menta pe banii noștri ai ăstora din privat care ținem pib- ul țării și din taxele noastre va plătim salariile nesimțite, pensiile speciale și tot din cauza voastră suntem datori vânduți FMI, etc pt 10 generații. Hai mars in privat să vedeți cum se muncește și pe ce salarii, asta daca va angajează careva sau reușiți să ajungeți la sfârșitul perioadei de proba că nu știți să faceți absolut nimic. Hai că dacă va taie din salariile voastre nesimțite nici nu veți simți gaura la buzunar, voi ăștia angajați toți cu pile, cu spate politic sau cu șpăgi grase! Hai ciocul mic și mars la munca!

  • Negoiță spune:

    Problema cea mai mare este că,de 33 de ani Pensionați Bugetari la 42 ,45 de ani!!!!!!!!!! Dacă ați face un calcul majoritatea pensionarilor provin de la Bugetari….Putini Pensionari mai trăiesc din sistemul public care au muncit o viață de om 50 de ani de muncă.Mergeti ln cimitire și o să vedeți că sunt pline de oameni care au muncit o viață și nu sau bucurat de pensie Creșteți varsta de pensionare la Bugetari.

  • HANES IOAN spune:

    Parlamentarii redusi la o treime secretarii de stat juristii din prefecturi si alti pierde vara impozitarea supranationalelor,medicilor,bisericii,avocatilor,service auto care lucra la negruu,producatorii de paine,caramida etc ce fac evaziune fiscala,reducerea ajutoarelor ptr parazitii societatii,stimularea creerii de locuri de munca export si productie etc solutii sunt vointza NEM

  • Boar Maria Valerica spune:

    Pensionarii din sistemul bugetar sa stea acasă,nu le este rușine sa încaseze si salariul și pensia???mai au si facilități.Ar trebui sa le fie suspendata pensia ,și sa o returneze.Asta se numește însușire de foloase necuvenite.

  • Alexandru Toma spune:

    Ăștia nu se mai satura de bani.

  • Gabriel spune:

    @ Bobo,
    Cum muncești tu de te spetești la privat, dacă la 10:33 ești pe Internet?

  • Miron Rotaru spune:

    Ești prea prost,pentru ca au fost unii ca tine qm desființat armata și cum ne rugam de străini sa ne apere.Toate tarile au armata,mici sau mari,și se înarmează de citi bani au și cumpara avioane mai noi sau mai vechi,tancuri și nave maritime.Nu contează cit sunt de vechi dacă sunt mai performante decit ce avem noi sau rusi.Vorbeste dacă te pricepi dacă nu taci din gura ca avem mulți prosti ca tine și în parlament daia suntem în urma cu tehnica militara chiar și după bulgari.

  • Eugen Tănase spune:

    Dar din poliție, armată, învățământ, sănătate nu se dau oameni afară, nu se fac restructurări?!… Tot bugetari sunt și ei…

  • Rodica Nistor spune:

    A angajat Dragnea armate întregi de bugetari să fie popor la mitingurile de susținere a lui Dragnea. Păi când făceau miting aduceau cu autocarele firmelor psd armate de susținători. Bugetarii angajați de Dragnea să plece la sparanghel!

  • Afară spune:

    cu TRÂNTORII din adm pul(b)ică !!!
    Rude , amanți si amante , la munca toți !!
    Hai să vedem dacă știți altceva în afară de SOLITAIRE !!!

  • Valeriu Adrian spune:

    Eugen Tanase, sa dea domnul sa mergi pe stradă, sa iti dea hotii in cap, sa te fure, sa nu fie politia pe străzi, sa înceapă razboi in Romania, sa nu aiba cine sa apare țara, sa mergi la medic, sa nu fie cine sa te trateze, ca de profesori vad ca nu mai ai nevoie, esti prea inteligent…

  • Daca am avea sansa de a fi condusi de fiinte umane,care au trudit sisific,si ele, sa ocupe un job mult dorit,atunci de cei care si-au pierdut sanatatea, straduindu-se, de cei care au la activ performante si eficienta in job-ul practicat, de cei, care nu-l au decat pa Dumnezeu ” ca Pila”, de acestia „nici nu s-ar atinge” si asa ar fi corect, legal, uman si crestineste!!!! Punct!

  • Bancila spune:

    As propune oricărui pensionar special sa facem schimb de venituri pentru o luna…eu am o pensie de 1520 …după 35 de ani de muncă..aproape 20 în sistem militar că personal contractual…sărim să ajutăm Ucraina și ei ne prigonesc la ei in tara…bătrânii și copii noștrii mor de foame și voi ce faceți ?????

  • Daiton spune:

    Asta înseamnă să fii la guvernare să rămână ceva după tine!
    Budăi când ați intrat la guvernare nu știați de angajamentele României față de UE? Dacă n-ați știut înseamă ce sunteți…., dacă ați știut este la fel!
    Cheltuielile trebuie să fie în concordanță cu veniturile deci cu nivelul de dezvoltare!
    Nu poți cheltui ce nu ai câștigat!
    S-a terminat cu clientela politică, fără pensii speciale, pensionare la 45 ani, cumul pensie salar de la stat, angajați cu nemiluita și salarii duble față de privat!

  • Gabriel S spune:

    Citesc si rad cum toata lumea scrie aici de parca vreunul din politicienii decidenti citeste sau va citi ce nemultumita e lumea. Ei stiu foarte bine, dar sunteti prea mici si prea neorganizati sa contati, asa ca de ce sa-si bata capul.
    Vor veni tot in capul firmelor private cu controale, popriri , alte taxe si vor lua banii de-acolo. Adica de la cei care inca va mai platesc pe voi nemultumitii de bugetari.
    Si nu va pleca nimeni din locul lui caldut pe 5-6000 de lei, program de 4 ore, stat la coada la covrigi si cafele, consilier sau referent de te miri ce in primarie , agentie de stat etc.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90