930×122 CAPRA 5

centru comunitar

SE DESCHIDE CENTRUL COMUNITAR DIN RĂZBOIENI

Se deschide Centrul Comunitar din Războieni. Luni, 3 februarie 2020, se vor deschide cabinetele pentru furnizarea de servicii medicale, sociale și socio-medicale și spațiul dedicat activității de „școală după școală” ale Centrului Multifuncțional Comunitar din incinta Colegiului Tehnic „Dimitrie Dima” din cartierul Războieni.

Citiți și: Poleiul creează haos în traficul din Pitești și provoacă multe accidente

Anunțul îl face municipalitatea, care precizează că Centrul a fost recent dat în folosință și spre administrare către Direcția de Asistență Socială și că se fac ultimele pregătiri pentru începerea activității.

De activitatea „școală după școală” vor beneficia 35 de copii. Aici vor primi, după orele de școală, o masă caldă și vor beneficia de ajutor specializat în efectuarea temelor și vor face diverse alte activități extrașcolare.

Citiți și: Pitești. Scene de groază la bloc, în Războieni!

Spațiul destinat activității de after-school este complet separat (săli, toalete, intrare) de cel în care vor activa cabinetele care le oferă servicii adulților din program, potrivit municipalității.

„Centrul Multifuncțional Comunitar le va oferi tuturor celor 565 de membri ai grupului țintă servicii medicale (consultații și analize medicale), consilere psiho-socială, servicii socio-medicale și servicii mobile de îngrijire la domiciliu.

Serviciile vor fi asigurate de o echipă formată din medic generalist, asistent medical, îngrijitori de bătrâni la domiciliu, maseur, kinetoterapeuți, asistenți sociali, profesori și psihologi.

Centrul Comunitar din Războieni este realizat în baza proiectului „Integrat! Nu asistat! Dezvoltarea socială și economică a persoanelor defavorizate din sud-vestul municipiului Pitești”, desfășurat în cadrul Programului Operațional Capital Uman 2014-2020”, conform sursei citate.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90