Donaris 930 x 122

prefect

SE ÎNCHID SAU NU ȘCOLILE DIN ARGEȘ PENTRU REFERENDUM? PREFECTUL ANUNȚĂ

Se închid sau nu școlile din Argeș pentru referendum? Prefectul anunță.

Citiți și: Mari nereguli în unități de învățământ! Amenzi uriașe și dosare penale

Organizarea referendumului pentru familia tradițională (care va avea loc pe 6 și 7 octombrie 2018) închide școlile din București vineri, 5 octombrie, pentru amenajarea secțiilor de votare. Vor fi închise din același motiv și școlile din județul Argeș?

În urmă cu puțin timp, prefectul Emilian Dragnea a anunțat oficial că unitățile de învățământ preuniversitar din Argeș NU vor fi închise. Prin urmare, vineri, 5 octombrie, dar și luni, 8 octombrie 2018, după referendum, elevii din județul Argeș vor face cursuri, a precizat prefectul.

Citiți și: Se întâmplă în toate școlile! OBLIGATORIU

Emilian Dragnea a mai adăugat că pe 5 octombrie elevii care învață de dimineață vor avea 100% program normal, iar în cazul celor care învață după-amiaza cursurile se vor încheia la ora 18. În această situație, orele ar urma să fie recuperate.

Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp în ședința lunară a Colegiului Prefectural.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90