930×122 CAPRA 5

parcare

Șmecherii cu bani de pe Trivale fac ce vor ei pentru că POT!

Șmecherii cu bani de pe Trivale parchează unde vor „mușchii” lor!

Citiți și: Ce faci dacă găsești mașina lovită în parcare?

Proprietarii de locuințe de pe strada Trivale își parchează nestingheriți mașinile pe locuri interzise și nimeni nu ia nicio măsură împotriva lor.

De-o parte și de alta a străzii care duce în Parcul Trivale, Primăria, prin Administrația Domeniului Public, a marcat locurile de parcare, o bună parte dintre acestea fiind cu plată. De asemenea, în dreptul curților a marcat zonele, cum este și firesc, cu câte un X la fiecare poartă.

Citiți și: Parcări ca la Pitești în toată țara nu găsești sau când ai Porsche și te crezi Dumnezeu

Totuși, deși nimeni nu ar avea voie să parcheze pe aceste locuri marcate cu X, fiind nevoie ca accesul să nu fie îngrădit, proprietarii de locuințe din zone nu au niciun stres: cu acordul tacit al primăriei, din moment ce nimeni nu îi amendează, își lasă mașinile fix pe locurile marcate cu X.

Evident, dacă altcineva ar face acest lucru, proprietarii ar suna la Poliție revoltați că nu mai au acces la proprietate, iar șoferii în culpă ar fi amendați.

Dincolo de faptul că în zonă curțile sunt generoase și ar putea găzdui fără probleme mașini, proprietarii fiind, în general, oameni cu dare de mână, aici este vorba de faptul că legea ar trebui să fie una pentru toți.

Ceea ce, din câte se pare, pentru șmecherii de pe Trivale nu este valabil!

Să înțelegem că daca au casă pe strada Trivale, au și locuri de parcare în stradă? Cam așa se înțelege din comportamemtul dânșilor!

Poliția Locală, se aude, se vede? 

 

În același context:

Scandal cât casele de pe Trivale! Riveranii mulțumiți, mulți piteșteni furioși

sau Pitești: Gentea, întâlnire cu locatarii nemulțumiți de pe strada Trivale

 

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Un cetatean spune:

    Asa le trebuie prostilor care au facut scandal si l-au chemat pe primar ca vin oameni din alte parti si parcheaza pe acolo, acum tot aiurea se parcheaza ba mai e si cu plata parcarea. Stiti cum zice vorba aia romaneasca, gura bate… Cand ai un primar ca asta care consuma banii orasului pe fotbal si pe luminite in plina criza a preturilor la energie, dar se uita cum sa mai puna o taxa pe ceva pentru cetatenii simpli, mai bine taci. Ca dai din lac in put, sau, mai rau in prapastie…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3