NOR CURIER 930X122

copil mort

Șocant! Băiat de 14 ani, găsit mort într-un apartament! Sora lui, inconștientă

Moarte suspectă în județul Vâlcea!

Citiți și: Patru copii prinși sub dărâmăturile unui internat prăbușit. Un băiat a decedat

Un băiat de 14 ani a fost găsit mort într-un apartament, iar sora acestuia, în vârstă de 26 de ani, a fost găsită inconștientă, notează Antena 3.

Bunica celor doi a alertat autoritățile, marți seară, panicată fiind că nepoții nu mai răspund la ușă.

Citiți și: Înfiorător! Copil de 9 ani a murit în fața părinților căzând cu bicicleta

Echipele de salvare ale ISU și SAJ au intrat în apartament cu ajutorul unei scări de fereastră și au găsit două persoane, soră și frate, în stare de inconștienţă, potrivit sursei citate.

„Băiatul de 14 ani prezintă semne de rigiditate, iar fata, în vârstă de 26 de ani, stare de pierdere a cunoștinței. Din păcate, băiatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare efectuate, fiind declarat decesul de către medicul de pe ambulanță.

Fata de 26 ani a fost găsită în stare de inconștientă, dar cu semne vitale, fiind preluată de către echipajul SMURD Brezoi și transportată la spital”, a transmis ISU Vâlcea.

Cauza decesului ar fi intoxicația cu monoxid de carbon, cel mai probabil de la o sobă care nu funcţiona corespunzător.

Foto: arhivă ePitești.ro/ descriptiv

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90