930 x122 grota rece

bascov

Șocant! Criminalul de la Bascov a avut discernământ când și-a măcelărit familia cu sânge rece

Autorul masacrului de la Bascov (V.L.) a avut discernământ în momentul în care și-a ucis părinții, fratele, sora și nepoțica de doar 5 ani.

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

Acestea au fost concluziile trase în urma expertizei medico-legală psihiatrică la care a fost supus bărbatul, potrivit anchetaonline.ro

Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș a precizat pentru sursa citată că expertiza în cauză a fost finalizată de o comisie medico-legală psihiatrică din cadrul Institutului Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici” Bucureşti.

Citiți și: Se scrie istoria celei mai așteptate Autostrăzi. Faza crucială: Se montează giganții!

Reamintim că, în cursul zilei de 10 august, bărbatul a fost prezentat în fața judecătorilor Tribunalului Argeș, care au dispus arestarea preventivă a acestuia. Subiectul pe larg, AICI – Acesta este criminalul care și-a măcelărit familia cu sânge rece!

De atunci, instanța de judecată a tot prelungit această măsură.

Pe 9 august, crima comisă în localitatea Bascov a îngrozit o țară întreagă. Cinci oameni au fost găsiți fără suflare într-o casă din localitatea argeșeană, printre ai aflându-se și un copil.

Cruzimea cu care bărbatul și-a omorât victimele i-a șocat și pe medicii legiști. Criminalul era cunoscut cu probleme psihice.

În urma concluziilor preliminare, surse din anchetă au declarat, la acel moment, că teribilul masacru a fost plănuit în detaliu.

Subiectul pe larg despre cazul șocant, aici ⬇️

Argeș: Masacru! Și-a omorât sora, părinţii, fratele şi i-a tăiat gâtul nepoatei de 5 ani

Argeș: Halucinant! Ce i-a spus criminalul unei vecine după ce și-a omorât familia

Medicul criminalului este uluit: „Nimeni nu mi-a zis nimic!”

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • wet spune:

    Ma indoiesc de asta, nu poti avea discernamant cand ucizi 5 oameni unul dupa altul, asta daca nu esti terorist. Ai nostri ”psihiatri”, cam amatori.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90